Allergenen
Bereiden van Producten Zonder Zuivel en Gluten Bevattende Ingrediënten
​
Het proces van het bereiden van producten zonder toevoeging van zuivel of gluten bevattende ingrediënten is essentieel voor mensen met specifieke dieetvereisten of allergieën. Zuivelvrije producten worden geproduceerd zonder gebruik te maken van melk, room, kaas, boter of andere zuivelproducten, wat veilig is voor mensen met lactose-intolerantie of een melkallergie.
Glutenvrije producten worden gemaakt zonder tarwe, gerst, rogge of andere glutenhoudende granen, waardoor ze geschikt zijn voor mensen met coeliakie of glutengevoeligheid. Het vermijden van gluten bevattende ingrediënten is van vitaal belang om reacties in het spijsverteringsstelsel van gevoelige individuen te voorkomen.
Wij zijn er trots op te kunnen zeggen dat ons productieproces volledig vrij is van gluten en koemelkzuivel. Dit betekent dat al onze producten met een gerust hart kunnen worden genuttigd door mensen met deze dieetbeperkingen. Wij hebben ons ingezet om een veilige omgeving te creëren waarin we deze producten kunnen bereiden zonder het risico van kruisbesmetting.
Daarnaast willen we u erop attenderen dat in ons productieproces diverse producten worden verwerkt waarbij kippenei en noten aanwezig zijn. Dit betekent dat er sporen van kippenei en noten in onze producten kunnen voorkomen. Tevens kunnen in de grondstoffen sporen van mosterd en sesamzaad aanwezig zijn, afkomstig uit het productieproces van onze leverancier. Hoewel de concentratie onder de wettelijke meldingsgrens blijft, achten wij het belangrijk om dit te vermelden op deze pagina voor mensen met een ernstige mosterd- of sesamzaadallergie.